اولویت های پژوهشی منطقه ای در محور تغذیه صنایع غذایی در سال 1398

اولویت های پژوهشی منطقه ای در محور تغذیه صنایع غذایی در سال 1398

انتشار محتوا: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۷:۴۸:۰۱ قبل از ظهر

اولویت های پژوهشی منطقه ای در محور تغذیه صنایع غذایی

 

رتبه اولویت

عناوین اولویت های پژوهشی منطقه ای

1

چاقی و اضافه وزن در میانسالان و کودکان

2

امنیت غذایی

3

بیماریهای مزمن تغذیه ای

4

گیاهان دارویی و مغذی

5

آلودگی های شیمیایی مواد غذایی

6

آلودگی میکروبی مواد غذایی

7

اختلالات رشد و تغذیه

8

تغذیه انحصاری با شیر مادر

9

اصلاح رژیم غذایی

10

آموزش در تغذیه

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس