اولویت های پژوهشی منطقه ای در محور تغذیه صنایع غذایی
|
رتبه اولویت |
عناوین اولویت های پژوهشی منطقه ای |
|
1 |
چاقی و اضافه وزن در میانسالان و کودکان |
|
2 |
امنیت غذایی |
|
3 |
بیماریهای مزمن تغذیه ای |
|
4 |
گیاهان دارویی و مغذی |
|
5 |
آلودگی های شیمیایی مواد غذایی |
|
6 |
آلودگی میکروبی مواد غذایی |
|
7 |
اختلالات رشد و تغذیه |
|
8 |
تغذیه انحصاری با شیر مادر |
|
9 |
اصلاح رژیم غذایی |
|
10 |
آموزش در تغذیه |