معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: متخصصان و صاحبنظران میتوانند در فرصت باقی مانده ایدههای خود را به آدرس اینترنتی این رویداد به نشانی www.swg1.ir ارسال کنند.
به گزارش وبدا، خانم دکتر خسروان در نشست خبری این رویداد، اظهار کرد: در نخستین استارتاپ ویکند «صنعت گیاهان دارویی و مغذی کشور» که روزهای 29 آبان تا یکم آذرماه امسال در مرکز همایشهای کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار میشود، اساتید، نخبگان و صاحبنظرانی از سراسر کشور حضور خواهند داشت.
وی با بیان اینکه پذیرش ایدههای خلاقانه برای حضور در نخستین استارتاپ ویکند صنعت گیاهان دارویی و مغذی کشور از ۱۵ مهرماه امسال آغاز شده است، گفت: تا کنون 67 ایده در این سامانه ثبت شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، برگزاری این استارتاپ را زمینهساز همافزایی و ارتباط صنعت و دانشگاه در جهت معرفی ظرفیت گیاهان دارویی برای اشتغال و کارآفرینی دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه طب سنتی مبتنی بر گیاهان دارویی است، تجاری سازی آن میتواند کمک بزرگی در جهت رونق اقتصادی در مناطق مستعد و غنی از گیاهان دارویی باشد.
دکتر خسروان، افزایش ارتباط و تعامل دانشگاه با صنعت را بستری برای عملیاتی شدن ایدهها و طرحهای نوین دانشگاهیان در فرآیند توسعه و رونق اقتصادی بیان و ابراز کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد بر اساس رسالت اجتماعی خود به عنوان دانشگاه نسل سوم و به منظور معرفی و رونق اقتصادی اجتماعات محلی، اقدام به برگزاری این استارتاپ ویکند نموده است.
وی، استفاده از ایدههای نو در راستای کسب و کار و کارآفرینی در صنعت گیاهان دارویی و مغذی را از اهداف برگزاری این رویداد بیان کرد.
رئیس گروه فناوری سلامت دانشگاه هم در نشست خبری، فناوری و فرآوری زعفران و سماق گناباد، فرآوریهای آرایشی و بهداشتی و نوشیدنیها اعم از دمنوش، عرقیات و موارد مشابه آن، داروسازی و طب سنتی بر پایه گیاهان دارویی، بسته بندی و چاشنیها و ادویهها را از مهمترین محورهای این استارتاپ ویکند عنوان و تصریح کرد: تجاری سازی و بازرگانی گیاهان دارویی و مغذی، تشخیص تقلب در صنعت گیاهان دارویی، گیاهان دارویی و مبارزه بیولوژیک با آفات و کاربرد گیاهان دارویی در علوم اعصاب، گیاهان دارویی و درمان بیماریهای مزمن مانند دیابت، فشار خون و چربی خون و گیاهان دارویی و اشتغال زایی از دیگر محورهای برگزاری این استارتاپ است.
مهندس مهدی قاسمی خاطرنشان کرد: علاوه بر حمایت مالی این دانشگاه از سه ایده برتر این استارتاپ ویکند، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز اعلام کرده است که در خصوص ثبت شرکتهای حقوقی دانش بنیان حمایت لازم را از ایدههای برتر خواهد داشت.
وی یادآور شد: استارتاپ ویکند یک رقابت بین نخبگانی است که ایدههای ثبت شده آنها در یک بازه زمانی خاص مورد داوری قرار میگیرد و ایدههای برتر مشخص و مورد حمایت قرار میگیرند.
وی یادآور شد: استارتاپ ویکند یک رقابت بین نخبگانی است که ایدههای ثبت شده آنها در یک بازه زمانی خاص مورد داوری قرار میگیرد و ایدههای برتر مشخص و مورد حمایت قرار میگیرند.