معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: پژوهش برای ما ارزشمند است و خلاء های ما را پر میکند؛ به خصوص اگر جنبه کاربردی داشته باشد، میتواند نادانستهها را تکمیل کند.
به گزارش وبدا، دکتر شهلا خسروان در آئین اختتامیه بیست و دومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بینالمللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی در محل سالن همایشهای کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اظهار کرد: کشورهایی که به پژوهش اهمیت نمیدهند به عنوان کشورهای کمتر توسعه یافته بیان میشوند و معمولا این کشورها از نظر اقتصادی و اجتماعی دچار مشکلاتی هستند.
وی ادامه داد: ما در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با این دیدگاه و با تکیه بر علاقه مندی دانشجویان، متقاضی برگزاری این همایش شدیم و بعد از اعلام به معاونت تحقیقات وزارت و انجام بازدیدهای لازم، برای برگزاری کنگره به ما اعتماد کردند که امیدواریم تلاشهای ما پاسخگوی اعتماد این عزیزان باشد و بار امانت را به سلامت به منزل مقصود رسانده باشیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد درباره اثرات همه گیری کرونا افزود: بیماری کووید - ۱۹ اثرات زیادی در برگزاری این کنگره داشت و برگزاری کنگره و انجام پژوهشها را تحت تاثیر قرار داد؛ ضمن اینکه ارائه و انجام پژوهشها، مبادله و جمع آوری دادهها و اطلاعات، غالباً به صورت حضوری در این زمان امکان پذیر نبود و در هر حال پیشبینی شده بود که احتمال برگزاری همایش به صورت مجازی نیز وجود داشته باشد.
دکتر خسروان ادامه داد: با توجه به داشتهها و تجارب و با حمایت رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر باذلی، امکان برگزاری همایش را چه به صورت حضوری و چه به صورت آنلاین فراهم کردیم.
کرونا نمیتواند ما را مجذوب خود کند
دکتر خسروان با بیان اینکه هدف ما ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و روشن نگه داشتن چراغ دانش بود، افزود: امیدوارم که به این هدف رسیده باشیم و نشان بدهیم که کرونا نمیتواند ما را مجذوب خود کند؛ بلکه ما با کرونا رشد کردیم، به خصوص برگزاری این همایش آن را ثابت میکند.
قائم مقام بیستودومین کنگره سالیانه ملی و هشتمین کنگره بینالمللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی خطاب به دانشجویان نیز گفت: پژوهش با شما زنده میماند و شما هستید که چراغ پژوهش را در سالهای آینده روشن نگه میدارید؛ پژوهشها را با هدف توسعه فردی انجام ندهید، پژوهشهایی که نفعی برای جامعه ندارد، از لحاظ اخلاقی هم درست نیستند.
دکتر خسروان با قدردانی از حمایتهای رئیس دانشگاه، معاونت تحقیقات وزارت و همکاران این حوزه و همکاران واحدهای مختلف دانشگاه که در برگزاری این کنگره علمی تلاش کردند، از دانشگاههای سراسر کشور و همچنین دانشگاههای بینالمللی همچون رازی افغانستان و غالب افغانستان که متأسفانه شرایط حضور در کنگره به صورت حضوری و آنلاین را نداشتند، مؤسسه یوسرن، دانشگاه آزاد شعبه آکسفورد، همکاران و دانشمندان ما در آمریکا، سوئد، انگلستان و سایر کشورها و دانشجویانی که مقالات خود را ارسال کردند، تشکر و قدردانی کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد با قدردانی از مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی که برگزاری جشنواره عکس را بر عهده داشتند، از ادارههای مخابرات، برق، میراث فرهنگی و همچنین همکاران حوزه معاونت تحقیقات و فناوری، واحد روابط عمومی و واحد فناوری اطلاعات و همه افرادی که در برگزاری همایش همکاری کردند، سپاسگزاری کرد.