کمیته دانشگاهی PMS |
کمیته هماهنگی و برنامه ریزی طرح دانشگاهی پایش (PMS) فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه:
کمیته هماهنگی و برنامه ریزی طرح دانشگاهی پایش (PMS) در معاونت غذا و
دارو دانشگاه های علوم پزشکی جهت هماهنگی بیشتر در اجرای طرح در دانشگاه
باید با اعضاء ذیل تشکیل و اقدام نمایند . - معاون غذا و دارو به عنوان رئیس کمیته هماهنگی و برنامه ریزی طرح پایش (PMS) دانشگاهی - مدیر/ رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی - مدیر / رئیس آزمایشگاه کنترل غذا - کارشناس آمار و رایانه جهت ثبت داده ها - کارشناس مرتبط جهت هماهنگی و تشکیل جلسات و رابط کمیته دانشگاه با کمیته کشوری جلسات
این کمیته در معاونت های غذا و دارو با دستور رئیس کمیته هماهنگی و برنامه
ریزی طرح پایش دانشگاهی تشکیل و صورتجلسه آن به دبیرخانه کمیته کشوری پایش
مستقر در اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی
ارسال گردد . |
تاریخ به روز رسانی: | 1399/07/08 |
تعداد بازدید: | 1437 |