صفحه اصلی دانشگاه
نقشه سایت
۱۴۰۱ شنبه ۱۵ بهمن
ساعت
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلی
میزخدمت
حوزه معاونت
اطلاعیه ها
تاریخچه
ماموریت و چشم انداز
معرفی معاون غذا و دارو
مسئول دفتر
حوزه بیماران خاص و صعب العلاج
اخبار
دارو
درباره ما
ماموریت
کارکنان
اطلاعات تماس
داروخانه ها
معرفی
فهرست داروخانه ها
قوانین و آیین نامه ها
ضوابط و بخشنامه ها
سامانه ها
آموزش
منابع آموزشی
انتشارات آموزشی
کمیسیون ها
کمیسیون ماده 20
ریکال فرآورده های دارویی
غذا ، آرایشی بهداشتی
معرفی اداره
درباره
معرفی مدیر
کارشناسان
شرح وظایف
قوانین ، ضوابط ودستورالعمل ها
قوانین و مقررات
ضوابط غذایی وآشامیدنی
ضوابط آرایشی و بهداشتی
دستور العمل ها و بخشنامه ها
مجوزهای بهداشتی
تعریف مجوزهای بهداشتی
پروانه بهره برداری بهداشتی
مسئول فنی
پروانه بهداشتی ساخت
پروانه بهداشتی کارگاهی
گواهی بهداشت
مجوز ورود
مجوز نشان ایمنی و سلامت
گواهی حلال ( سامانه ttac.ir )
مجوز تأیید گواهی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
مشاغل خانگی
آموزش واطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
محصولات غیر مجاز99
محصولات غیر مجاز1400
محصولات غیر مجاز1401
کمیسیون ها
کمیسیون فنی وقانونی بررسی وصدور مجوزهای بهداشتی
کمیته دانشگاهی PMS
کمیته دانشگاهی هماهنگی ومبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور
کمیته دانشگاهی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی(FSMS)
سامانه TTAC
آمار واحدهای تولیدی تحت نظارت
پایش مصرف کالاهای سلامت
شرح وظایف
آموزش
آزمایشگاه
معرفی آزمایشگاه
درباره
کارکنان
فعالیت ها
بخش های آزمایشگاه
بخش پذیرش
بخش مدیریت
بخش میکروب شناسی
بخش شیمی
بخش آنالیز دستگاهی
بخش تضمین کیفیت
قوانین ، ضوابط و دستورالعمل ها
قوانین و مقررات
ضوابط
دستور العمل ها وبخشنامه ها
فرایند ها
فرایند ارسال نمونه و پاسخ دهی
فرایند بازرسی از آزمایشگاههای واحدهای تولیدی و همکار
فرایند انجام آزمون
آزمایشگاههای همکار
آئین نامه تاسیس آزمایشگاههای همکار و مجاز
لیست آزمایشگاههای همکار
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
طرح های پژوهشی
مقالات
طبیعی، سنتی و مکمل
معرفی واحد
کارکنان
شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
شیرخشک وغذاهای ویژه
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
فرآورده های غیر مجاز
تجهیزات و ملزومات پزشکی
معرفی واحد
معرفی مدیر
کارکنان
شرح فعالیت
دستورالعمل، فرایند و فرم ها
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
گزارش فراخوان - Recal
دستور العمل ها و بخشنامه ها
ضوابط ودستورالعملها:
راهنمای ثبت نام در سامانه TTAC
(-
ثبت نام شرکت
-
ثبت نام شخص(کارخانه یا کارگاه)
-
ثبت نام مسئول فنی
)
1-
چارت مصوب مسئولین فنی کارخانه های تولیدکننده مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی
2-
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی، ثبت، پیگیری و اعلام نتایج شکایت و اطلاع رسانی جهت جمع آوری فرآورده های غذایی و آشامیدنی غیر مجاز و مجاز نامنطبق
3-
دستورالعمل نحوه بررسی و صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت
4-
ضوابط فاصله باواحدهای آلاینده
5-ضوابط موسسات آموزشی(
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی، تائید صلاحیت، صدور و تمدید مجوزفعالیت موسسات آموزشی
) و(
بخشنامه
) و (
فرمهای لازم
)
6-
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور پروانه بهداشتی ساخت (تولید قراردادی) فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی
7-
دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی وممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی موادغذایی
8-
ضوابط اعطاء نشان ایمنی وسلامت
9-
دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی وآشامیدنی
10-
دستورالعمل اجرایی فرآیند بررسی و صدور،تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای محصوالت غذایی تغییر شکل یافته ژنتیکی(تراریخته)
11-
دستورالعمل نحوه بررسی و صدور و تمدید مجوزهای بهداشتی(ساخت و ورود)محصولات ارگانیک و ارزیابی و پایش آن
12-
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
13-
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی وآشامیدنی
14-
دستورالعمل اجرایی نحوه برخورد و فراخوان محصول برنج نامنطبق از سطح عرضه
15-
دستورالعمل اجرایی بررسی فرآورده های گندزدای سطوح
16-
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی طعم دهنده ها جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود
17-
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی وآرایشی و بهداشتی
18-
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور
گواهی بهداشت
محموله ای وگواهی بهداشت مدت دارجهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
(فرم های مورد نیاز -
فارسی
-
انگلیسی
)
19-
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی، آرایشی وبهداشتی
20-
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ
21-
دستورالعمل اجرایی پایش
برنامه کشوری پیشگیری و کنترل
اختلال های ناشی از کمبود ید
(
IDD
)
22-
دستورالعمل صدورشناسه نظارت وحداقل ضوابط فنی وبهداشتی نانوائیها
23-
دستورالعمل اجرایی شرایط و نحوه ارزیابی و رتبه بندی واحد های تولیدکننده مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی
24-
دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت سفارش، ترخیص و مجوز مصرف
25-
دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی ، آشامیدنی و بسته بندی تولید داخل و وارداتی
26-
دستورالعمل
اجرایی
نحوه
صدور،
اصلاح
و
تمدید
پروانه
بهداشتی
تولید قراردادی فرآورده های آرایشی وبهداشتی
27-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
28-
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی رنگ های خوراکی و الزامات اختصاصی جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود
تاریخ به روز رسانی:
1401/09/12
تعداد بازدید:
3013
Powered by
Dorsa
Portal