صفحه اصلی دانشگاه
نقشه سایت
۱۴۰۱ شنبه ۱۵ بهمن
ساعت
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلی
میزخدمت
حوزه معاونت
اطلاعیه ها
تاریخچه
ماموریت و چشم انداز
معرفی معاون غذا و دارو
مسئول دفتر
حوزه بیماران خاص و صعب العلاج
اخبار
دارو
درباره ما
ماموریت
کارکنان
اطلاعات تماس
داروخانه ها
معرفی
فهرست داروخانه ها
قوانین و آیین نامه ها
ضوابط و بخشنامه ها
سامانه ها
آموزش
منابع آموزشی
انتشارات آموزشی
کمیسیون ها
کمیسیون ماده 20
ریکال فرآورده های دارویی
غذا ، آرایشی بهداشتی
معرفی اداره
درباره
معرفی مدیر
کارشناسان
شرح وظایف
قوانین ، ضوابط ودستورالعمل ها
قوانین و مقررات
ضوابط غذایی وآشامیدنی
ضوابط آرایشی و بهداشتی
دستور العمل ها و بخشنامه ها
مجوزهای بهداشتی
تعریف مجوزهای بهداشتی
پروانه بهره برداری بهداشتی
مسئول فنی
پروانه بهداشتی ساخت
پروانه بهداشتی کارگاهی
گواهی بهداشت
مجوز ورود
مجوز نشان ایمنی و سلامت
گواهی حلال ( سامانه ttac.ir )
مجوز تأیید گواهی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
مشاغل خانگی
آموزش واطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
محصولات غیر مجاز99
محصولات غیر مجاز1400
محصولات غیر مجاز1401
کمیسیون ها
کمیسیون فنی وقانونی بررسی وصدور مجوزهای بهداشتی
کمیته دانشگاهی PMS
کمیته دانشگاهی هماهنگی ومبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور
کمیته دانشگاهی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی(FSMS)
سامانه TTAC
آمار واحدهای تولیدی تحت نظارت
پایش مصرف کالاهای سلامت
شرح وظایف
آموزش
آزمایشگاه
معرفی آزمایشگاه
درباره
کارکنان
فعالیت ها
بخش های آزمایشگاه
بخش پذیرش
بخش مدیریت
بخش میکروب شناسی
بخش شیمی
بخش آنالیز دستگاهی
بخش تضمین کیفیت
قوانین ، ضوابط و دستورالعمل ها
قوانین و مقررات
ضوابط
دستور العمل ها وبخشنامه ها
فرایند ها
فرایند ارسال نمونه و پاسخ دهی
فرایند بازرسی از آزمایشگاههای واحدهای تولیدی و همکار
فرایند انجام آزمون
آزمایشگاههای همکار
آئین نامه تاسیس آزمایشگاههای همکار و مجاز
لیست آزمایشگاههای همکار
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
طرح های پژوهشی
مقالات
طبیعی، سنتی و مکمل
معرفی واحد
کارکنان
شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
شیرخشک وغذاهای ویژه
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
فرآورده های غیر مجاز
تجهیزات و ملزومات پزشکی
معرفی واحد
معرفی مدیر
کارکنان
شرح فعالیت
دستورالعمل، فرایند و فرم ها
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
گزارش فراخوان - Recal
ضوابط غذایی وآشامیدنی
1-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
2-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده
3-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
4-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
5-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
6-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
7-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار
8-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خرما
9-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
10-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یا فرموله کننده و بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی
11-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه،خشک ومنجمد
12-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
13-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی
14-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده پوششها و درزگیرهای پلیمری مورد مصرف جهت بسته بندی های فلزی درتماس با غذا
15-
حداقل ضوابط
فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده
آب معدنی
16-
حداقل ضوابط
فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده
ساندویچ های سرد آماده مصرف
17-
حداقل
ضوابط فنی و بهداشتی
کارخانه های تولید کننده
فرآورده های کنجدی
18-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر وفراورده های لبنی
19-
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری گندم
20-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی وآشامیدنی
21-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده(شناسه بهداشتی کارگاهی)
22-
حداقل ضوابط واحدهای تولیدکننده ظروف پلیمری جهت بسته بندی روغن های خوراکی
23-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه ، آب سبزیجات و صیفی جات ، نکتار، انواع نوشیدنی ، شربت ، کنسانتره و پوره
24-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس ، گلاب وعرقیات ، عصاره های گیاهی
25-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات
26-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
27-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
28-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
29-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
30-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس
31-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آردغلات وحبوبات
32-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک
(پاستا)
33-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی
34-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
35-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی
36-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا
37-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ
38-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات
39-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی(گوشتی و غیر گوشتی)
40-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده
41-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده خاک رنگبر(بنتونیت)در فرایند تصفیه روغن های خوراکی
42-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی
43-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک
44-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر
45-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
46-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی
47-
حدود مجاز رنگ در مواد غذایی
48-
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی وآشامیدنی
تاریخ به روز رسانی:
1401/09/06
تعداد بازدید:
2334
Powered by
Dorsa
Portal