درباره |
اداره نظارت برموادغذایی،آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی درسال
1370 درمجموعه معاونت درمان ودارودانشکده علوم پزشکی فعالیت خودرا تحت پوشش
دانشگاه علوم پزشکی مشهدآغاز نمود و ازسال1374 با استقلال دانشکده علوم پزشکی
گناباد این اداره نیزفعالیت خودرا به صورت مستقل و تحت نظارت معاونت غذاوداروی
وزارت بهداشت ادامه داد .درسال 1387 با تبدیل دانشکده علوم پزشکی گناباد به دانشگاه
علوم پزشکی مدیریت غذاودارو درسال 1390 به معاونت غذاودارو ارتقاء یافت و درحال
حاضراین مجموعه باعنوان مدیریت نظارت برموادغذایی،آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی
فعالیت می نماید.
هدف کلی این مجموعه، ایجاد نظام نظارتی مستمر جهت
ارتقاﺀ سطح ایمنی مواد غذایی ،آشامیدنی،آرایشی و
بهداشتی و ارتقاﺀ سطح سلامت
جامعه بوده و در این راستا فعالیت های اداره نظارت در زمینه صدور مجوزهای بهداشتی
شامل : پروانه های بهره برداری بهداشتی، مسئول فنی، ساخت و شناسه نظارت
کارگاهی- نظارت بر امور کنترل کیفی و
فعالیت موسسات تولید فرآورده ها و مواد
اولیه غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی- اجرای طرح های کشوری مرتبط با مواد غذایی
و آرایشی و بهداشتی- هماهنگی و مشارکت با ادارات و سازمانها در زمینه اجرای طرح
های مرتبط با مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی- درجه بندی واحد های تولیدی تحت پوشش -
رسیدگی به شکایات و برنامه ریزی در خصوص آموزش مسئولین فنی و افراد جامعه می باشد
.
در حال حاضر واحدهای تولیدی شهرستان در زمینه فرآورده های لبنی- فرآورده های آردی- فرآورده
های قنادی- ترشی و مربا- بسته بندی آب آشامیدنی- بسته بندی ادویه جات و چای و ظروف بسته
بندی فعالیت داشته و محصولات بومی منطقه شامل زعفران و پسته می باشد
که ترغیب ترمینال های ضبط پسته و
واحدهای بسته بندی زعفران جهت اخذ مجوز های بهداشتی در دستور کار قرار دارد. |
تاریخ به روز رسانی: | 1399/05/20 |
تعداد بازدید: | 2143 |